Over ons

JEWELRY DELFT

Since 2020

Mijn naam is Gautam Chamman en ik ben jou persoonlijke Goudsmid. Jewelry Delft is de plek waar ik na 15 jaar ervaring opdoen bij de beste ateliers in Nederland met een klein team werk als Edelsmid en Gemoloog.

Delft is de plek waar ik begonnen ben met het verwezenlijken van mijn droom; Het opzetten van een atelier waarbij ik mijn eigen collectie kan ontwerpen. Waar ik mijn passie, liefde en kennis van stenen kan delen en vormgeven in juwelen. Waarbij ik mijn vakkwaliteiten kan inzetten om voor en mét mensen samen bijzondere & persoonlijke juwelen te vervaardigen.

Gautam Chamman

Owner

AT YOUR SERVICE

Diensten

Ik ben er voor u als u op zoek bent naar een bijzonder cadeau, het creëren van een blijvende herinnering in edelmetaal of u kunt samen met mij uw eigen ideeën in een juweel omzetten. Als geen ander kan ik u helpen dit voor u vorm te geven en te vervaardigen.

Door mijn opleidingen en jarenlange training bij bijzondere ateliers ben ik in staat om precies en zorgvuldig de meest complexen vormen binnen het vak van edelsmeden te realiseren. Daarnaast beschik door mijn achtergrond als Gemoloog over grote kennis van steensoorten en hun mogelijkheden, betekenis en uitstraling.

Wij hebben altijd een kleine collectie bijzondere stenen op voorraad. Uiteraard kunt u ook uw eigen steen/stenen gebruiken. Hierbij kunt u denken aan oude juwelen of aan oude juwelen van dierbaren. Samen kunnen we al uw ideeën en wensen vertalen in een nieuw en eigentijds (passend) ontwerp met een uitstraling die uw persoonlijkheid onderstreept.

education

Specialiteiten

Naast Edelsmid ben ik ook erkend Gemoloog en gecertificeerd taxateur.

Goudsmid

Opleiding Goud- en Zilversmeden te Schoonhoven.

2008

DGI

Dutch Gemology institute

2008

F.E.E.G

Federation European Education of Gemmlogics

2009

Gecertificeerd Taxateur

Van juwelen na 1952.

2018

Jewelry Delft

Atelier Gautam Chamman

2o2o

Jewelry Delft

Markt 25 | 2611 GP – Delft
info@jewelrydelft.com | +316 427 553 76